klasifikim

rreth nesh

Xinxiang Fujitsu Vehicle Co, Ltd, është e vendosur në Xinxiang City, Provinca Henan, dhe është një ndërmarrje kombëtare të menaxhimit njoftimi. Kompania ka një investim total prej më shumë se 50 milionë juan. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 40.000 metra katrore, dhe zona bimore është 12.000 metra katrorë. Ajo ka më shumë se 50 rimorkio avancuar (të veçanta të automjeteve) pajisjet e prodhimit (grupe). Kompania ka më shumë se 300 të punësuar dhe të personelit të menaxhimit, duke përfshirë 16 teknikë me tituj të ndërmjetme dhe 3 inxhinierë të lartë. Produktet kryesore janë gjysmë-rimorkio, kamionë hale, çisterna, furgonë, etj Ajo mund të prodhojë më shumë se 2.000 trailers (Automjete dhe pajise speciale) në vit.

më shumë >>

LASTES lajmeve