класификација

 • танкер

  танкер повеќе >>

  Од нерѓосувачки челик резервоарот полуприколката е полу-приколка со структура резервоарот
 • контејнер

  контејнер повеќе >>

  Разновиден избор на производи за да ги задоволи индивидуалните барања на клиентите.
 • Нископодни

  Нископодни повеќе >>

  Целото возило е оптимизиран од страна на напредни компјутерски потпомогната дизајн ......
 • Ѓубре

  Ѓубре повеќе >>

  Депонија полуприколката е погоден за транспорт на рефус и расфрлани ......

за нас

Xinxiang Fujitsu возилото копродукции, Ltd е лоцирана во Xinxiang Сити, провинција Хенан, и е национален претпријатие за управување со најава. Фирмата располага со вкупна инвестиција од повеќе од 50 милиони јуани. Фабриката зафаќа површина од над 40.000 квадратни метри и површина на фабриката е 12.000 квадратни метри. Тоа е повеќе од 50 напредни приколка (специјални возила) опремата за производство (комплети). Компанијата има повеќе од 300 вработени и управување со персонал, вклучувајќи ги и 16 техничари со средно титули и 3 високи инженери. Главните производи се полуприколки, депонија камиони, цистерни, комбиња, итн Тоа може да произведе повеќе од 2.000 приклучни возила (специјални возила) годишно.

повеќе >>

lastes вести